Biografia

Saüc és un grup de les terres de Lleida que es va formar a finals de 2017. Després d’anys d’experiència en altres projectes, Alex Fuentes a la veu, Ruben Peries i Edu Arjona a les guitarres, Viki al baix i Albert Gasen a la bateria es van unir per formar el que actualment coneixem com a Saüc.

Mesos d’assajos dins el local els van servir per conèixer-se musicalment, composar i donar forma a la banda. Al juny del 2018 es tanquen als Smart Mix Studios per enregistrar els seus dos primers singles: Lladre i Destí.

«Lladre» és publica en format videoclip tenint una molt bona acollida. Posteriorment llencen «Destí», presentada en forma de lyric video.

Durant l’abril de 2019 es tanquen als Nomad Studios per enregistrar dos nous temes. «Paraules del mestre» que surt a la llum als mes de Juliol en forma de videoclip; i «Harpia» que es va publicar al setembre de 2019.

Actualment estan donant forma a nous temes per entrar a gravar el seu primer disc a meitats  de 2020, mentre es troben realitzant la gira «Viki back to School» que els portarà per diferents sales  de Catalunya.

Ens veiem als escenaris!

 

Gira Viki bo
Saüc Oficial - info@saucoficial.cat